Som bekant ska jag ju åka till Halifax i höst. Givetvis behöver jag någonstans att bo de 111 nätter som jag ska tillbringa på denna ö i ett främmande land.

Ännu är det egentligen enligt min skola alldeles för tidigt att söka boende, men när nervositeten kommer krypande så vill jag så himla gärna bara hitta någonstans att bo så att jag kan boka mina flygbiljetter och slippa tänka på det mer. Just eftersom det är för tidigt så verkar detta dock inte genomförbart.

Igår hittade jag ett företag som verkade lovande men efter ett mail visade det sig att de inte hyr ut några möblerade lägenheter. Då blir det ju ett till projekt – att hitta möbler, få dem till lägenheten (Halifax har inget IKEA, har redan kollat) och komma i ordning. Dessutom så får jag ju också projektet att göra mig av med möblerna igen innan jag åker.

Så efter några kvällars surfande har jag egentligen inte kommit längre än innan jag började leta – jag får helt enkelt hoppas på att det verkligen är för tidigt (skolan borde ju veta) och att fler möblerade lägenheter snart dyker upp!